Gyüjts össze minden figurát!

Webshop

A DC Super Heroes (Szuperhősök) sorozat alábbi részei megvásárolhatók a hungaropress.hu webáruházban. A megrendelésről további információt a Megrendelés menüpontban találsz.

A megrendeléseket a hungaropress.hu webáruházban fogadjuk. Az áruház magazin sorozatokra vonatkozó rendelési feltételeit az alábbiakban közöljük:

Rendelési feltételek

1. Vásárlás

1.1. A Hungaropress Kft. webáruházában a figura-sorozatokat (pl. DC Comics Superheroes) a Hungaropress Kft. által biztosított bolti árhoz képest az alábbi kedvezményekkel rendelheti meg:
- 0-tól 9.999 Ft-ig 4% kedvezmény
- 10.000 Ft-tól 14.999 Ft-ig  8% kedvezmény
- 15.000 Ft-tól 19.999 Ft-ig 12% kedvezmény
- 20.000 Ft-tól 24.999 Ft-ig 16% kedvezmény
- 25.000 Ft felett 20% kedvezmény
Ezek az árak forintban értendők, és tartalmazzák az ÁFA értékét. Amennyiben a megrendelés és a termék kézhezvétele közötti időszakban megváltozna a vételár, Ön minden esetben a rendelése leadásánál feltüntetett árat fizeti.

1.2. Megrendelését követően automatikus visszajelzést küldünk.

1.3. Amennyiben bizonytalan a rendelés egyes lépéseivel kapcsolatban, a hungaropress.hu oldalon a WebáruházSorozatokvásárlás menete menüpontban részletes információt talál

1.4. Weboldalunk megrendelőlapjának elküldésével Ön kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy újdonságainkról és akcióinkról postai, illetve e-mail címére küldött hírlevelünk segítségével értesítsük. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja cégünknek címzett írásbeli nyilatkozattal, illetve a hírlevélen található leiratkozás linkre kattintva.

2. Fizetés és szállítás

2.1. A szállítás 10.000 Ft rendelési érték felett díjtalan. Amennyiben rendelése nem haladja meg a 10.000 Ft-ot, a termék(ek) mellett feltüntetett vételárhoz hozzáadódik a szállítási költség.
Ennek összege Budapestre és vidékre egységesen:

Rendelés összértéke Szállítási költség
0 - 4.999 Ft 625 Ft
5.000 - 9.999 Ft 313 Ft
10.000 Ft felett ingyenes

2.2. A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget (amennyiben 10.000 Ft alatt vásárol) bankkártyával, banki átutalással, vagy postai készpénzátutalási megbízással („postai csekk”) fizetheti ki. A szállítási határidő a rendelés ellenértékének beérkezését követően érvényes.

2.3. Webáruházunkban kizárólag belföldre rendelhet meg figura-sorozat termékeket, amelyeket a GLS futárszolgálat szolgáltatásának igénybevételével küldünk ki.

2.4. Ha a kért tétel raktáron van, annak szállítási ideje a rendelési összeg beérkezését követő 2-3 nap. Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron, a szállítási ideje a rendelési összeg beérkezését követően, előreláthatólag 3-4 hét. Előrendelés esetén a megjelenési idő utáni 2-3 nap a kézbesítési idő.

2.5. Amennyiben rendelését nem tudjuk teljesíteni, vagy a feltüntetett szállítási időn túl kapná kézhez a kért tételt, erről előzetesen írásban vagy telefonon értesítjük Önt.

3. Rendelés visszavonása, árucsere és visszatérítés

3.1. Megrendelését 24 órán belül vonhatja vissza az hviki@hungaropress.hu e-mail címen.

3.2. Ugyanezen az elérhetőségen jelezze, ha téves szállítást kap, vagy az áru szállítás közben megsérült! Ezt követően kérésére kicseréljük, vagy visszatérítjük a rendelt tétel vételárát.

Figyelmeztetés! Az ólomfigurák gyűjtemény kialakításának céljából készültek! 14 éven felüliek számára ajánlott! Ez a termék nem játékszer, nem kisgyermekek számára tervezték, és nem is nekik szánták! Kérjük, ne dobja a háztartási szemétbe! A figurákhoz mellékelt kiadvány angol nyelvű!