Érdemes megrendelned, mert

  • Olcsóbban juthatsz a számokhoz
  • Minden példány számozott darab
  • Nem maradsz le egyetlen számról sem
  • Közvetlenűl Neked szállítjuk
megrendeléshez kattints ide
DC szuperhősök
DC Super Hero Collection

Minden figurához jár egy 20 oldalas magazin is, melyből mindent megtudhatsz az adott szereplöröl!

A DC Sorozat gyűjtemény nálunk folytatódik!

Martian Manhunter, Nightwing, Booster Gold, Raven, Donna Troy, Spectre, Creeper: a DC Comics híres hősei és gonosztevői most egy egyedülálló, eredeti figuragyűjtemény formájában is a Tiéd lehetnek! A magyar DC sorozat megszűnése után úgy gondoltuk, nem hagyhatjuk a rajongókat folytatás nélkül, és az angol nyelvű figurás magazinok importja mellett döntöttünk.

Olvass el róluk mindent! Minden figurához tartozik egy egyedülálló, tényközlő magazin is, melyből mindent megtudhatsz az adott szereplőről.

Minden figura kézműves termék, melyet jeles szobrászok és mesteremberek készítettek, ólom bevonattal. Az összes példány egyedi darab, amelyet kézzel festettek és végül saját, dombornyomott talapzatára helyeztek.

A DC sorozat megrendelhető a webáruházunkban, ehhez mindössze a fenti megrendelés gombra kell kattintania, és máris átirányítjuk a hungaropress.hu webáruházba, ahol az angol nyelvű DC Super Heroe Collection (DC Szuperhősök Gyűjteménye) magazin sorozat mellett más sorozatok (MArvel, The Dog), külföldi magazinok és idegen nyelvű könyvek is kaphatók.

Figyelmeztetés! Az ólomfigurák gyűjtemény kialakításának céljából készültek! 14 éven felüliek számára ajánlott! Ez a termék nem játékszer, nem kisgyermekek számára tervezték, és nem is nekik szánták! Kérjük, ne dobja a háztartási szemétbe! A figurákhoz mellékelt kiadvány angol nyelvű!.